2016-01-12 14:45Pressmeddelande

Samarbete mellan Hantverksdata och Automile effektiviserar körjournalen för hantverkarna

null

Hantverksdata kan nu, genom samarbete med Automile, erbjuda en smidig och mycket prisvärd elektronisk körjournal, som gör det möjligt att få in resedata direkt i affärssystemen Entré och Entré Office/Ahlsell Office. Integrationen, som blir klar inom kort, ger dig som användare möjlighet att med en enkel knapptryckning vidarefakturera arbetsresor alternativt skapa underlag för reseräkning.Automiles elektroniska körjournal är gentemot andra lösningar mycket prisvärd, uppfyller s

Hantverksdata kan nu, genom samarbete med Automile, erbjuda en smidig och mycket prisvärd elektronisk körjournal, som gör det möjligt att få in resedata direkt i affärssystemen Entré och Entré Office/Ahlsell Office. Integrationen, som blir klar inom kort, ger dig som användare möjlighet att med en enkel knapptryckning vidarefakturera arbetsresor alternativt skapa underlag för reseräkning.

Automiles elektroniska körjournal är gentemot andra lösningar mycket prisvärd, uppfyller skatteverkets krav och du som hantverkare slipper överraskningar vid skatterevisioner.
GPS:en är lätt att montera i bilen, det behövs inga verktyg eller kablar. Bilen är alltid uppkopplad och registrerar automatiskt alla resor med start- och stoppadress, nuvarande position för pågående resor samt statistik som reslängd, tid, bensinförbrukning, utsläpp och genomsnittlig hastighet.
"Lösningen kommer spara våra kunder massor av tidskrävande arbete med att samla in korrekt reseinformation och få ut det på fakturor. Det säkerställer samtidigt att våra kunder har körjournaler som uppfyller skatteverkets krav” säger Urban Friberg, VVD på Hantverksdata.

"I samband med att vi drar igång samarbetet och den fina integrationen mellan systemen så är vi stolta över att välkomna Hantverksdata som återförsäljare till Automile. Vi har idag över 10 000 användare och över 2 000 företagskunder varav massor med hantverkare, så vi vet att integrationen är efterlängtad. Lösningen kommer att spara både tid hos våra kunder och förhoppningsvis även öka lönsamheten när det blir så administrativt enkelt att få med resor på faktura och reseräkningsunderlag” säger Jacob Pontén, VD på Automile AB.

För mer information, kontakta:forsaljning@hantverksdata.se
08-473 70 00

Hantverksdata har mer än 40 års erfarenhet av att marknadsföra affärssystem till de olika hantverksbranscherna. I dag har Hantverksdata fler än 80 anställda i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och omsätter drygt 110 miljoner SEK. Hantverksdata är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag. Totalt har Hantverksdata drygt 3 500 kunder och runt 20 000 användare inom de olika branscherna. Läs mer på www.hantverksdata.se

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag.

Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna.

Idag är vi drygt 80 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system.

Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss.

Sammanlagt har vi ca 3 500 företag som kunder med runt 15 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 10 000 användare.

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson