2015-06-01 16:32Pressmeddelande

Lansering Entré Planglas - Nu med Portalen!

null

Entré Planglas är nu klart för leverans efter månader av utveckling och tester i pilotdrift. Vår nya Planglasmodul har samma användarvänliga gränssnitt som Entré Bilglas. Det är redan 20-talet kunder som gått över till nya Planglas.En riktigt stor nyhet är att man nu kan lägga till Entré Portal till Entré Planglas och på så sätt hantera order mobilt via smartphones, surfplattor eller PC. Det blir snabbt och effektivt, du kan mejla fakturor, order, bekräftelser osv. Fakturering

Entré Planglas är nu klart för leverans efter månader av utveckling och tester i pilotdrift. Vår nya Planglasmodul har samma användarvänliga gränssnitt som Entré Bilglas. Det är redan 20-talet kunder som gått över till nya Planglas.

En riktigt stor nyhet är att man nu kan lägga till Entré Portal till Entré Planglas och på så sätt hantera order mobilt via smartphones, surfplattor eller PC. Det blir snabbt och effektivt, du kan mejla fakturor, order, bekräftelser osv. Faktureringen har normtidslistan som bas med möjlighet till kassaintegration och avancerad floatglashantering. Även funktioner som inramning, hantering av återvinningsavgift och energiavgifter, kilometerhantering och ROT-hantering finns med.

Är du intresserad av att byta ut gamla GPD till nya Entré Bil- och Planglas? Vi erbjuder nu en uppgradering av GPD BIL+ och/eller GPD OFA till motsvarande moduler i Entré utan extra kostnad för licenserna. Installation av det nya programmet, reskostnader samt utbildning debiteras löpande. Vi kan även erbjuda förmånliga paket med ny dator där nya Entré Glas är förinstallerat alternativt att vi installerar i en befintlig dator eller server. Kontakta vår säljavdelning för en demo och info om priser mm.

I slutet av april höll Glasbranschföreningen sin kongress i nybyggda Aula Medica på Karolinska Institutet. Som vanligt hade de bjudit in leverantörer och samarbetspartners till en minimässa. Där var vi med och visade våra program för glasbranschen och vi passade på att lansera vår nya Planglasmodul i Entré. Många var intresserade av den nya modulen och den mottogs väldigt positivt.

På GBF:s kongress utsågs även vinnaren av Årets Företag i Glasbranschen och det blev Selins Glasmästeri i Sandviken. Nominerade i tävlingen var: Tomas Andersson, Selins Glasmästeri, Monica Ivansson, Fallqvists Glasmästeri och Magnus Hellström, Eriksbergs Glasmästeri. Alla är kunder till oss och vi säger naturligtvis grattis till allihop men framför allt till Tomas på Selins Glasmästeri i Sandviken. Grattis!


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson