2022-04-04 11:48Pressmeddelande

Hantverksdata uppmärksammar hantverkaren i ny kampanj

Hantverksdata uppmärksammar hantverkaren.Hantverksdata uppmärksammar hantverkaren.

Tillsammans med designbyrån Super Tuesday har Hantverksdata tagit fram en ny rikstäckande kampanj i syfte att uppmärksamma de som får hela Sverige att fungera – hantverkarna.

- Utan hantverkarna stannar Sverige, det är ett faktum, säger Hantverksdatas vd Fredrik Silfwerplatz. De är hjältar. 

Hantverksdata, som är Sveriges ledande företag som erbjuder affärssystem för hantverkare, vill med denna kampanj uppmärksamma den vanliga hantverkaren.

- Vi vet att det finns många fördomar runt hantverkare bland svenskarna. Även om en hel del av dem såklart stämmer in på vissa av dem, tycker vi som arbetat med hantverkare i över 50 år att de är fantastiska. De är våra hjältar, vi ser dem som hårt arbetande specialister med hög kompetens, som utför uppdrag andra inte klarar av så att samhället fungerar. Man vill också med kampanjen uppmärksamma att man har marknadens bredaste utbud när det kommer till affärssystem för hantverkare – oavsett storlek på företaget och antal anställda, säger Fredrik Silfwerplatz, vd för Hantverksdata.

Filmen, som är regisserad av Gustav Bondeson och producerad av Tarot Pictures, visar en svetsare, en snickare och en elektriker på deras vanliga arbetsplatser. Med sig har de också Hantverksdatas affärssystem. Stillbilder är tagna av Mats Matsson.

- Det är hantverkarna som får Sverige att rulla. Tänk er ett samhälle utan deras närvaro. Vi tyckte det var på tiden att visa dem som de hjältar som de är. Oavsett om hen jobbar med ett stort nationellt företag eller det lilla familjeföretaget, säger Fredrik Silfwerplatz.

- “Till dig som bygger landet” gestaltar vi hantverkare som de skickliga experter de är. Utan hantverkaren, inget land helt enkelt, säger Arvid Gradin, copywriter på Super Tuesday.

Kampanjen startar måndag 4e april och pågår under större delen av våren.  Man kommer bland annat att höras på radio, synas i TV och på billboards över hela landet.

Länk till 30sekunder film: https://www.youtube.com/watch?v=EhM6ulaiNa4

Länk till mapp med bilder och film (länk till Wetransfer): https://we.tl/t-MNTIebRs9G

 


Om Hantverksdata

Hantverksdata koncernen, HVD Group, har över 230 anställda, omsätter närmare 400 MSEK och har 50 års erfarenhet inom entreprenad- och serviceindustrin. Hantverksdata koncernen har företag i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget är marknadsledande i Norden med sina webbaserade moduluppbyggda system. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och cirka 90 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare. Läs mer https://www.hantverksdata.se/


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
David Alehed
Marknad
David Alehed