2018-03-27 15:32Pressmeddelande

Hantverksdata inleder samarbete med Kivra

null

Över 1000 arbetsgivare i Sverige skickar idag hundratusentals lönespecifikationer varje månad via Kivra, som har blivit en ny digital standard för att skicka lönespecifikationer och andra HR-relaterade dokument.Samarbetet mellan Hantverksdata och Kivra innebär att fler arbetsgivare nu på ett enkelt och tidseffektivt sätt kommer att kunna digitalisera utskick av lönespecifikationer och kontrollbesked.- I den kommande dataskyddsförordningen finns skärpta krav kring personuppgift

Över 1000 arbetsgivare i Sverige skickar idag hundratusentals lönespecifikationer varje månad via Kivra, som har blivit en ny digital standard för att skicka lönespecifikationer och andra HR-relaterade dokument.

Samarbetet mellan Hantverksdata och Kivra innebär att fler arbetsgivare nu på ett enkelt och tidseffektivt sätt kommer att kunna digitalisera utskick av lönespecifikationer och kontrollbesked.

- I den kommande dataskyddsförordningen finns skärpta krav kring personuppgiftshantering. Tillsammans med Kivra hjälper vi våra kunder att på ett enkelt sätt ställa om till en hållbar och säker kanal för utskick av lönespecifikationer, säger Mikael Viotti, VD Hantverksdata.

- Tack vare vårt samarbete kan företagare nu enkelt ställa om till digitala utskick via Kivra. Det innebär att de slipper lägga tid på posthanteringen och kan istället fokusera på sin verksamhet, säger Stefan Krook, VD Kivra.

För mer information, kontakta gärna:

Mikael Viotti, VD Hantverksdata, mikael.viotti@hantverksdata.com, 08-473 70 00
Stefan Krook, VD Kivra, stefan.krook@kivra.com, 070 111 12 13

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag.

Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna.

Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system.

Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss.

Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 20 000 användare.

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson