2018-01-15 13:28Pressmeddelande

Hantverksdata & Elkedjan förnyar samarbetsavtal

null

Hantverksdata har förnyat samarbetsavtalet med Elkedjan gällande leverans av affärssystemet Entré till sina medlemmar. Entré är marknadens mest kompletta affärssystem från Butik/Lager, Serviceplanering, Projektstyrning, Redovisning och Lön. Naturligtvis finns ett komplett elektroniskt flöde genom hela processen med beställningar, leveransaviseringar, utgående och inkommande fakturor helt i EDI format. För mer operativa roller som t ex montörer, arbetsledare eller projektledare

Hantverksdata har förnyat samarbetsavtalet med Elkedjan gällande leverans av affärssystemet Entré till sina medlemmar. Entré är marknadens mest kompletta affärssystem från Butik/Lager, Serviceplanering, Projektstyrning, Redovisning och Lön. Naturligtvis finns ett komplett elektroniskt flöde genom hela processen med beställningar, leveransaviseringar, utgående och inkommande fakturor helt i EDI format. För mer operativa roller som t ex montörer, arbetsledare eller projektledare finns Entré som appar för Iphone/Android samt via molnet.

”Det känns otroligt bra att Elkedjan har gett oss förtroende att fortsätta samarbetet med Elkedjans medlemmar, samt bidra till deras framtida utveckling genom att effektivisera deras dagliga arbete både på kontoret och ute i det operativa arbetet på fältet, säger Anders Persson Försäljningschef på Hantverksdata Sverige AB.”

Elkedjans försäljningsansvarige, Christian Nordemark säger: ”Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och effektivt som möjligt för våra medlemmar. Ett brett, vedertaget och välkänt affärssystem är vad våra medlemmar efterfrågar och genom vårt förnyade avtal med hantverksdata kan vi erbjuda dem just det.”

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag.

Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna.

Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system.

Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss.

Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare.

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson