2018-12-14 12:56Pressmeddelande

Hantverksdata blir officiell partner till Årets Hantverkare och Hantverkargalan!

Hantverksdata partner till Årets HantverkareHantverksdata partner till Årets Hantverkare

Tävlingen Årets Hantverkare engagerar årligen tusentals golv-, badrums- måleri-, el, VVS- och byggfirmor, över hela Sverige. Hantverksdata tillhandahåller ett branschutvecklat moduluppbyggt affärssystem med kraftfulla funktioner som vänder sig till entreprenad- och serviceföretag. Kärnan i systemet är hanteringen av projekt med material och tid. Den typiska användaren är elektriker, VVS-installatör, målare, snickare och/eller byggföretag.

Initiativet träffar precis rätt på vår målgrupp och är ett spännande marknadsföringskoncept som kompletterar vår befintliga marknadsstrategi. Vi vet att vår produkt fungerar; den sparar tid och pengar för kunden. Genom tävlingen och Hantverkargalan får vi ytterligare ett tillfälle att berätta och demonstrera fördelarna för kunden, säger Mikael Viotti, VD på Hantverksdata.

Läs resten av pressreleasen här >>


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 130 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 5 000 företag som kunder med runt 50 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 24 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.

Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel