2017-09-20 10:44Pressmeddelande

Hantverksdata blir genom Entré Office certifierad integrationspartner till Fortnox

null

Hantverksdatas molnbaserade Entré Office system har blivit utvalt att ingå i satsningen av Fortnox nya partnerprogram som lanseras nu i höst.I det webbaserade systemet Entré Office, speciellt utvecklat för hantverksbranscherna, hanteras hela orderflödet från arbetsorder till faktura. Funktionalitet såsom ROT, mobilitet, dokumenthantering, projektredovisning, egenkontroller och färdiga branschprislistor finns i systemet. Genom integration med Fortnox ges möjlighet att sköta t

Hantverksdatas molnbaserade Entré Office system har blivit utvalt att ingå i satsningen av Fortnox nya partnerprogram som lanseras nu i höst.

I det webbaserade systemet Entré Office, speciellt utvecklat för hantverksbranscherna, hanteras hela orderflödet från arbetsorder till faktura. Funktionalitet såsom ROT, mobilitet, dokumenthantering, projektredovisning, egenkontroller och färdiga branschprislistor finns i systemet.

Genom integration med Fortnox ges möjlighet att sköta t ex kundreskontra och bokföring – allt i samma system. En attraktiv kombination som förenklar valet av affärssystem.

”Vi är givetvis glada och stolta över detta strategiska samarbete med Fortnox. Ett samarbete vilket vi är övertygade om kommer innebära, bland annat tillsammans med Fortnox många redovisningskunder, att vi kan bidra till att utveckla ännu fler hantverkares vardag.”
Mikael Viotti, VD på Hantverksdata

”Vi ser fram emot att ha Hantverksdata som certifierad integrationspartner till Fortnox. Entré Office och Fortnox tillsammans gör att hantverkare kommer kunna spara väldigt mycket tid på sin administration och kunna fokusera mer på sin egen verksamhet.”
Eric Damberg, Partneransvarig på Fortnox

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag.

Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna.

Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system.

Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss.

Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 18 000 användare.

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson