2017-11-10 10:28Pressmeddelande

Håndverksdata AS och Profsys AS slår ihop sina verksamheter

null

Både Profsys AS och Håndverksdata AS har en lång erfarenhet av att marknadsföra och utveckla system till de olika hantverksbranscherna.– Sammanslagningen ger oss ett bredare produktutbud, stärker vår personalstyrka och kunderna får möjlighet till en ännu bättre projektuppföljning. Verksamheterna kommer framöver att drivas under namnet Håndverksdata AS, säger Arnfinn Revelsby, Daglig ledare i det norska bolaget, han meddelar också att samtliga medarbetare fortsätter att arbeta

Både Profsys AS och Håndverksdata AS har en lång erfarenhet av att marknadsföra och utveckla system till de olika hantverksbranscherna.

– Sammanslagningen ger oss ett bredare produktutbud, stärker vår personalstyrka och kunderna får möjlighet till en ännu bättre projektuppföljning. Verksamheterna kommer framöver att drivas under namnet Håndverksdata AS, säger Arnfinn Revelsby, Daglig ledare i det norska bolaget, han meddelar också att samtliga medarbetare fortsätter att arbeta i företaget och de som är aktieägare i Profsys blir aktieägare i Hantverksdata.

– Profsys har en ledande position inom hantverksbranschen i Norge. Deras produkter kommer att komplettera våra befintliga lösningar, understryker Revelsby.

”Vi är övertygade om att Profsys med sin långa och gedigna erfarenhet att förse hantverksbranscherna med system, kommer att bidra både till vår norska verksamhet, som till koncernen. Jag ser fram emot att få arbeta med dem och tillsammans skapa ett ännu mer konkurrenskraftigt erbjudande.”

Mikael Viotti, VD & Koncernchef på Hantverksdata

"Når vi ser hvilken fart og innhold digitaliseringen i bygg og anlegg har, er vi glade for å møte fremtiden med Hantverksdatas utviklings- salgs-, markeds-og kapitalressurser. Det vil gjøre oss til en betydelig aktør også i fremtiden.Profsys er meget tilfreds med at Hantverksdata valgte våre løsninger og teknologi og annerkjennelsen som denne sammenslåingen gir selskapet.

Sigge Ollendorff, DL Profsys AS

Profsys AS grundades år 2000 och är en ledande leverantör av mjukvarulösningar för rådgivare, projektörer, entreprenörer, fastighetsägare samt förvaltare av kostnadseffektiva system för installation, bygg och anläggning. Läs mer på www.profsys.no

För mer information/kontakt:Daglig leder, Håndverksdata AS, Arnfinn Revelsby
ar@handverksdata.no

VD & Koncernchef, Hantverksdata, Mikael Viotti
mikael.viotti@hantverksdata.se

Daglig leder, Profsys AS, Sigge Ollendorff
sigge@ollendorff.no

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag.

Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna.

Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system.

Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss.

Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare.

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson