2016-04-13 11:23Pressmeddelande

Comfortkedjan fortsätter och fördjupar sitt samarbete med Hantverksdata

null

Comfortkedjan levererar helhetslösningar till både företag och privatpersoner inom värme och vatten. Sveriges största kedja inom VVS-installation med sina 130 medlemmar, 1800 certifierade montörer och 68 butiker. Entrésystemet ger kedjan kontroll i realtid över sina butiker, arbetsorder, projekt, lönehanteringar samt en direkt rapportering av material och tid via den mobila arbetsordern, Entré Portal.”Vi har genom åren haft ett bra samarbete med Hantverksdata och det känns väl

Comfortkedjan levererar helhetslösningar till både företag och privatpersoner inom värme och vatten. Sveriges största kedja inom VVS-installation med sina 130 medlemmar, 1800 certifierade montörer och 68 butiker.

Entrésystemet ger kedjan kontroll i realtid över sina butiker, arbetsorder, projekt, lönehanteringar samt en direkt rapportering av material och tid via den mobila arbetsordern, Entré Portal.

”Vi har genom åren haft ett bra samarbete med Hantverksdata och det känns väldigt roligt att vi kan gå in i en djupare relation då vi i Comfort har valt Entré som ett kedjegemensamt affärssystem. Vi tycker att Hantverksdata är rätt partner för att hjälpa till att utveckla och stödja vår affär in i framtiden” säger Göran Swedérus, VD på Comfort-kedjan AB.

Mikael Viotti, VD på Hantverksdata håller med och säger ”Vi har haft ett mångårigt och givande samarbete med Comfort kedjan. I och med det nya 3 årsavtalet, tas ytterligare steg i en gemensam framtidsutveckling. Vi ser fram emot att fortsätta leverera och fördjupa vårt samarbete under de kommande åren”.

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag.

Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna.

Idag är vi drygt 80 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system.

Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss.

Sammanlagt har vi ca 3 500 företag som kunder med runt 15 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 10 000 användare.

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 100 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag som kunder med runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 19 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata
Agnetha Gustafsson
Marknad
Agnetha Gustafsson