2022-03-24 12:43Pressmeddelande

Betonmast väljer Tracked från Hantverksdata – daglig kontroll av alla projekt

Niclas Hesselgren, CFO Betonmast Sverige, väljer Tracked.Niclas Hesselgren, CFO Betonmast Sverige, väljer Tracked.

Betonmast som är en del av, den i Norge börsnoterade AF-gruppen, väljer Tracked från Hantverksdata som projektsystem. Betonmast Sverige är en bygg- och anläggningskoncern med tydligt projektfokus. Ett flerårigt behov av ett system med många olika anpassade och vassa funktioner, en molntjänst och möjligheten med en daglig överblick gjorde att valet enkelt landade med Tracked.

Tracked är en molntjänst som ger full överblick över alla dina entreprenadprojekt. Med alla intäkter och kostnader samlade skapar systemet total transparens och uppdaterade analyser av det ekonomiska dagsläget. Samtidigt som du ser resultatet för organisationen kan du enkelt dyka ner i projektets detaljer.

- Att välja Tracked, som är en molnlösning, ger oss efterlängtad tillgänglighet. Vi får ett modernt gränssnitt med väldigt god daglig kontroll. Den automatisk konsolideringen från projekt upp till koncern ger god överblick vilket inte andra system på marknaden kan erbjuda, säger Niclas Hesselgren, CFO Betonmast Sverige.

- Vi är mycket stolta över att Betonmast har valt Tracked. För oss i Hantverksdata innebär det att vi ytterligare stärker segmentet stora byggentreprenörer och att vi kan fortsätta att utveckla Tracked i den riktning som vi och våra kunder vill, säger Sven Wickström, produktägare Tracked.

 

Tracked, en del av Hantverksdata Sverige AB
Tracked är en molntjänst som kompletterar ditt nuvarande ekonomisystem. Det är det bästa sättet att skapa verklig affärsintelligens till dina entreprenadprojekt.

Med alla intäkter och kostnader samlade skapar systemet total transparens och uppdaterade analyser av det ekonomiska dagsläget.

Betonmast Sverige är en bygg- och anläggningskoncern med tydligt projektfokus och har haft en lönsam tillväxt sedan starten 2014. I deras projektportfölj finns allt från kommersiella projekt och bostäder till mark- och anläggningsentreprenader. Betonmast Sverige omsatte över 2 miljarder kronor under 2021 och består av drygt 170 drivna medarbetare. Verksamhet finns i Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. Huvudkontor finns i Göteborg.


Om Hantverksdata

Hantverksdata koncernen, HVD Group, har över 230 anställda, omsätter närmare 400 MSEK och har 50 års erfarenhet inom entreprenad- och serviceindustrin. Hantverksdata koncernen har företag i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget är marknadsledande i Norden med sina webbaserade moduluppbyggda system. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och cirka 90 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare. Läs mer https://www.hantverksdata.se/


Kontaktpersoner

Sven Wickström
Produktägare, Tracked
Sven Wickström
Niclas Hesselgren
CFO, Betonmast Sverige AB
Niclas Hesselgren