2020-06-09 12:23Nyheter

Smidigt system viktigt för familjeföretaget

- Att välja Entré som affärssystem var det bästa valet. Vi fick höra referenser från andra kunder, och att det var anpassat till just vår bransch. Det var två stora anledningar till att vi valde just Entré.

Anders Karlsson på Oscar Hanson VVS i Halmstad är tydlig i varför valet föll just på Entré och Entré Portal, när företaget 2012 skulle byta system.

- Vi använder oss av de flesta funktioner. Det är väl några funktioner vi inte använder oss utav, tillexempel inköp. Just jag jobbar ju med ekonomi, så det är mycket bokföring, redovisning och projektredovisning. Jag är med och snuddar på de flesta funktionerna.

Med runt 100 anställda är det självklart viktigt att systemet fungerar så smidigt som möjligt.

Alla montörer hos oss jobbar i portalen, främst när det kommer till tidrapportering, och vi är ungefär 100 anställda. Av de anställda är det 25 personer ungefär som jobbar i själva systemet, Entré. Det är vi som sitter på kontoret som använder oss av det. Det går väldigt smidigt.

Oscar Hanson VVS har funnits i över 100 år, och har varit i samma bransch sen starten. Med den långa historien har man byggt upp ett starkt varumärke i Halmstad med omnejd.

- Implementeringen till Entré gick jättebra, det var väldigt smidigt. Hantverksdata som leverantör är bra. När det kommer till support har vi märkt en stor förbättring, det har blivit mer strukturerat. Ibland får man hjälp snabbt, ibland tar det lite längre tid. Det är ju såklart beroende på ärende.

Oscar Hanson VVS är ett anrikt företag i Halmstad som gått från att vara en ren installatör till ett företag med kompletterade teknisk VVS-kompetens.


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 180 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 5 000 företag som kunder med runt 70 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 27 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

David Alehed
Marknad
David Alehed