2018-10-26 08:41Nyheter

Marknadskoordinator med det lilla extra

Hantverksdata är bolaget som underlättar vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Nu söker vi en marknadskoordinator med det lilla extra till vårt marknadsteam.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en kreativ, självgående & prestigelös marknadskoordinator.

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Affärsidén är att underlätta vardagen för hantverkare och företagare inom entreprenad genom att tillhandahålla en systemlösning som minskar administrationen och tillåter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

På Hantverksdata Sverige och huvudkontoret är vi cirka 80 anställda. Marknadsavdelningen är ett tajt team bestående av marknadschef och marknadskoordinator, dagligen i ett tätt samarbete med säljgrupperna. Rollen innebär ett stort eget ansvar där utrymme ges för kreativitet och möjlighet till förändring.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med chans till förlängning.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är självgående, affärsmässig och som har en vilja att utvecklas inom marknadsföring. Dina arbetsgifter varierar från smått till stort vilket kräver att du är prestigelös, noggrann, ansvarstagande och har ett kreativt driv. Du har dessutom skinn på näsan och kan arbeta i ett högt tempo samt med flera parallella uppgifter i god teamanda. Som person är du positiv, social och har en god kommunikativ förmåga. 

Övriga kriterier:

 • Utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande område.
 • 3-5 års tidigare arbetslivserfarenhet från en roll inom marknadsföring.
 • Gärna erfarenhet från service- & entreprenadbranschen
 • Mycket goda kunskaper om samtliga delar av Officepaketet.
 • Erfarenhet av Indesign och Photoshop samt kännedom om webbplattformen Episerver.
 • Relevant erfarenhet och kunskap inom digitalkommunikation.
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska

ARBETSUPPGIFTER SOM INGÅR I DIN ROLL

 • Underhåll av webbsidorna, sociala medier samt ev. nya digitala plattformar
 • Sökoptimering, Google Analytics etc.
 • Grafiskproduktion (för print och online)
 • Framtagning och utformning av material till mässor, POS-material, inbjudningar, broschyrer och annonsproduktioner. Löpande kontakt med tryckeri.
 • Framtagande av rutiner för kundaktiviteter samt gemensamt med marknadschef producera presentationer.
 • Kontaktyta gentemot sälj för önskemål av nytt material, lokalt anpassade produktioner samt säkerställa att varumärket uppträder i enlighet med de riktlinjer som är uppsatta.
 • Kampanjblad.
 • Hålla ordning på reklamlagret.
 • Delta i planering & genomförande av mässor & några större events per år.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett välmående bolag med stabil tillväxt och god personalpolitik där medarbetarna trivs och stannar. Du gillar att tillhöra ett mindre team och att jobba nära dina kollegor. Hantverksdata erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta med en spännande produktportfölj med starka varumärken.

OMFATTNING OCH TILLTRÄDE
Start: januari 2019
Omfattning: Heltid, Vikariat 1 år
Lön: Fast enligt överenskommelse
Placering: Danderyd, Stockholm 

Om Du tycker att detta låter intressant och är någonting för Dig ansöker Du genom att klicka på Ansök nedan. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Caroline Gentzel, Marknadschef via caroline.gentzel@hantverksdata.se

Intervjuer sker löpande.

ANSÖK >>


Om Hantverksdata

Hantverksdata har grunden i ett av Sveriges äldsta dataföretag. Vi har utvecklat affärssystem sedan 70-talet. Redan från början riktade vi in oss på att utveckla systemen för de olika entreprenad- och servicebranscherna. Idag är vi omkring 130 anställda med bolag i fyra av våra nordiska länder - Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi är marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som bygg, larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag som kunder med runt 50 000 användare inom de olika branscherna. Bara i vårt mobila system Entré Portal har vi drygt 22 000 användare. Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag med våra tjänster och programvaror.


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata