2021-11-22 10:11Nyheter

Hantverksdata och Jobsafe i samarbete - utbildningar direkt i systemet

Hantverksdata och Jobsafe i samarbete. Hantverksdata och Jobsafe i samarbete.

Hantverksdata har nu påbörjat ett samarbete med Jobsafe, en marknadsplats för utbildningar. Samarbetet går ut på att du som kund hos Hantverksdata nu kan boka utbildningar direkt i systemet. 

Läs mer om utbildningarna här

Efter att ha bokat utbildningen , kan du påbörja den när du vill. Inga datum att invänta och inget annat krångel. Välj utbildning, betala och sätt igång. Precis så enkelt och smidigt är det – helt säkert!

Så fort din utbildning är klar och godkänd får du ditt utbildningsbevis digitalt.

Jobsafe.se är Sveriges enda marknadsplats för utbildningar inom bygg, anläggning och industri. Vad du än behöver hittar du det via Jobsafe.se. Med innovativa koncept, hög kvalitet och ett brett nätverk erbjuder Jobsafe sina kunder lösningar som möjliggör en säker arbetsmiljö på ett enkelt och innovativt sätt.

Läs mer om erbjudandet här.

 


Om Hantverksdata

Hantverksdata är ett helägt dotterbolag till Hantverksdata Norden AB, koncernen med över 200 anställda och 50 års erfarenhet inom entreprenad- och serviceindustrin. Hantverksdata koncernen har företag i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget är marknadsledande i Norden med sina webbaserade moduluppbyggda system. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och cirka 90 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare. Läs mer https://www.hantverksdata.se/


Kontaktpersoner

Caroline Gentzel
Marknadschef
Caroline Gentzel
Hantverksdata