2021-06-14 10:41Nyheter

- Tracked är som en spegelbild av hur företaget mår.

Mark och energibyggarna använder Tracked varje dag.Mark och energibyggarna använder Tracked varje dag.

Catharina Andersson jobbar som ekonomichef på Mark & Energibyggarna, som tillhör Eleda Infra Service Group. Hon har jobbat med Tracked under drygt fyra år, och ser Tracked som en lika självklar som viktig del av hennes arbetsdag.

Sen Catharina Andersson kom in i Mark & Energibyggarna har företagets omsättning ökat från 630mkr – till 2 miljarder kr idag.

- Det första jag gör på morgonen är att öppna Tracked. Där kan jag få full koll på hur företaget mår idag. Det är det absolut bästa systemet för att få koll på företaget och dess ekonomi.

Med Tracked har Mark & Energibyggarna lyckats effektiviserat hela ekonomidelen.

- Vi behöver inte sitta och jaga bokslut. Andra företag måste leta efter någon stor pärm med massa papper eller ha koll på något krångligt Excel-ark. Själv trycker jag på en knapp och får rätt information direkt. Vi slipper mycket irritation och spar tid.

Gällande nyttan som Tracked ger till Catharina Andersson och hennes kollegor är svaret enkelt.

- Produktionen har full koll på det ekonomiska. Jag ser vad produktionen ser, vilket ger lugn och ro. Vi ser alla kostnader från botten till toppen. Det ger också ett säkrare resultat. Tillexempel ser jag tidigt i månaden hur vi kommer hamna ekonomiskt. Det hela är väldigt harmoniserat.

Tracked ger en spegelbild av hur bolaget mår. Tjänar vi pengar, eller tjänar vi inte pengar? Så tydligt är Tracked. Jag har sett några av konkurrenterna, som är flashiga och snygga. Men vill man ha det? Man vill ha något tydligt och som fungerar exakt som man vill.

När det kommer till Tracked som leverantör har Catharina Andersson bara vitsord att säga.

- Tracked är klockrena. Per Paulsson är väldigt bra under uppstart. Han är ju ekonom vilket är guld värt, så han har kunskap om min sida. Sven Wickström har också varit fantastisk, har man önskemål om systemet ser han direkt till möjligheterna om att utveckla.  Och sen är de snabba på att svara, och det älskar man ju!

Mark & Energibyggarna ingår i Eleda Infra Service Group som är en rikstäckande koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Verksamheten är indelad bland annat i fem affärsområden: Energi, Infra, Mark, Anläggning och Betong.


Om Hantverksdata

Hantverksdata är ett helägt dotterbolag till Hantverksdata Norden AB, koncernen med över 200 anställda och 50 års erfarenhet inom entreprenad- och serviceindustrin. Hantverksdata koncernen har företag i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget är marknadsledande i Norden med sina webbaserade moduluppbyggda system. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och cirka 90 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare. Läs mer https://www.hantverksdata.se/


Kontaktpersoner

David Alehed
Marknad
David Alehed