2021-10-25 08:28Bloggpost

Hantverksdata i samarbete med sportpodden Sporthuset

Under inspelning av avsnitt på Hantverksdatas kontor under våren 2021. Under inspelning av avsnitt på Hantverksdatas kontor under våren 2021.

Podcasten Sporthuset har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Hantverksdata.  Sporthuset är podcasten där de prisbelönta tv- och radiojournalisterna Tommy Åström, Lasse Granqvist och Jens Fjellström tillsammans med en panel av sportprofiler, bjuder på unika infallsvinklar. Med personliga åsikter, fakta och humor diskuteras aktuella och tidlösa idrottshändelser. Andra ständiga gäster är sportprofilerna Irma Helin, Miro Zalar och Magnus Nyström.

I samarbetet med Hantverksdata har Sporthuset bland annat spelat in två avsnitt på plats hos Hantverksdata, lottat ut signerade fotbollar och tävlat om att se en VM-kval match i VIP-loge på Friends Arena. Under matchen fick vinnarna besök av inte bara Tommy Åström och Lasse Granqvist, utan även tränar- och tvlegendaren Bosse Pettersson tittade förbi och gav sina tankar om kommande matchen. 

Samarbetet med Hantverksdata kommer pågå året ut, med flera aktiviteter och spännande överaskningar som väntar. Ett nytt avsnitt av Sporthuset släpps varje torsdag.


Om Hantverksdata

Hantverksdata är ett helägt dotterbolag till Hantverksdata Norden AB, koncernen med över 200 anställda och 50 års erfarenhet inom entreprenad- och serviceindustrin. Hantverksdata koncernen har företag i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget är marknadsledande i Norden med sina webbaserade moduluppbyggda system. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och cirka 90 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare. Läs mer https://www.hantverksdata.se/


Kontaktpersoner

David Alehed
Marknad
David Alehed